Ανόρθωση: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας

Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
Ανόρθωση: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας

Την παραίτηση του από την Ανόρθωση, υπέβαλε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Μάριος Παπαγιώργη, όπως γνωστοποιεί ο ίδιος μέσω γραπτής του ανακοίνωσης:

Mετά την ανάληψη της προεδρίας της Ανόρθωσης από τον Κυριάκο Πραστίτη, προκύπτει παραίτηση από τον Μάριο Παπαγιώργη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν στο πόστο του διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Όπως ενημέρωσε, αποχωρεί θεωρώντας ορθό «να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας άτομα της δικής σας εμπιστοσύνης, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της».

Η ανακοίνωση:

«Προς Πρόεδρο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, κ. Κυριάκο Πραστίτη,

Σε συνέχεια της συνάντησής μας την Τετάρτη 16/10 και της συνομιλίας που είχαμε, θα ήθελα να σε ενημερώσω και επίσημα για την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή της εταιρείας Ανόρθωση Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Λτδ.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι πρέπων να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας άτομα της δικής σας εμπιστοσύνης, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της.

Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρόεδρο, κ Χατζηστεφάνου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο στο ΔΣ του Συλλόγου αλλά και στην διοίκηση της εταιρείας αλλά και τους συνεργάτες μου κ. Γιώργο Βούβακο, κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και κ. Μαρίνο Μήτρου για την στενή συνεργασία που είχαμε.

Όπως σου είχα αναφέρει, θα ήθελα να σου δώσω τον χρόνο να βρεις το κατάλληλο άτομο, γι’αυτό η τελευταία ημέρα παρουσίας μου στην εταιρεία θα είναι η Τρίτη, 29/10/2024.

Σας εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία τόσο σε εσένα όσο και στο συμβούλιο σου για το δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας.

Στη διάθεση σου για οποιανδήποτε διευκρίνηση για τα θέματα της εταιρείας.

Με εκτίμηση,

Μάριος Παπαγιώργη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ