Βαριά «καμπάνα» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Δημοσιεύθηκε 5:53 μμ
Βαριά «καμπάνα» στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε αγώνες τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ και του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε κατηγορίες για τη συμπεριφορά του στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια του «Σίτι Γκράουντ», μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τους «κότατζερς», για την 6η αγωνιστική της Premier League. Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, η αρμόδια επιτροπή της FA έκρινε ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία και του επέβαλε τιμωρία αποκλεισμού για πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Αξιίζει να σημειωθεί πως τιμωρήθηκε και ο προπονητής της Νότιγχαμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με αποκλεισμό τριών αγώνων, εξαιτίας της αποβολής του στο ματς με την Μπράιτον.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ