Γουόκερ: «Δεν καταλαβαίνω την φασαρία για τον Τούχελ»

Δημοσιεύθηκε 1:43 μμ
Γουόκερ: «Δεν καταλαβαίνω την φασαρία για τον Τούχελ»
Ο Κάιλ Γουόκερ δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις που υπάρχουν για την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο Γερμανός προπονητλης, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι, για να αναλάβει τα «τρία λιοντάρια».

Η συμφωνία έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία, που θα έχει έναν Γερμανό στον πάγκο της εθνικής ομάδας, με αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά την απόφαση της Ομοσπονδίας. Οχι όμως και ο Γουόκερ. Ο Αγγλος διεθνής μπακ της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στο ραδιόφωνο του «BBC» και καλωσόρισε τον Γερμανό:

«Δεν καταλαβαίνω αυτή τη φασαρία για τον Τούχελ. Δεν είναι το θέμα να έχουμε Αγγλο προπονητή, αλλά το ποιος θα μας δώσει τις επιτυχίες που θέλουμε. Ο Τούχελ έχει αυτές τις δυνατότητες, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο και έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Χαίρομαι λοιπόν για την πρόσληψη του και τον καλωσορίζω στην εθνική ομάδα».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ