Παναθηναϊκός: Ενεργοποιείται ο Βαγιαννίδης

Δημοσιεύθηκε 12:17 μμ
Παναθηναϊκός: Ενεργοποιείται ο Βαγιαννίδης
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βγαίνει από τον "πάγο" και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής δεξιός μπακ είχε "παροπλιστεί", λόγω του τέλματος στο οποίο φαινόταν να έχουν φτάσει οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι "πράσινοι" του χρέωναν ότι δεν είχε μπει καν σε διαδικασία να απαντήσει στις προτάσεις που του είχαν κάνει, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Εσχάτως πάντως, και πριν ακόμα συμβεί το τραγικό περιστατικό με τον Μπάλντοκ, υπήρξαν νέες επαφές ανάμεσα στο κλαμπ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ του συλλόγου και πλέον βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι στο Τριφύλλι πάρθηκε η απόφαση να βγει από τον "πάγο" ο νεαρός άσος και αναμένεται μάλιστα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο (20/10) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ