Ταλαιπωρία στην επιστροφή του Παναθηναϊκού: Στις 07:15 το πρωί έφτασε στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 8:40 πμ
Ταλαιπωρία στην επιστροφή του Παναθηναϊκού: Στις 07:15 το πρωί έφτασε στην Αθήνα
Η προβληματική διπλή εκτός έδρας αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και με μια ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Οι ισπανικές αρχές στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» τα έκαναν θάλασσα στον προγραμματισμό της πτήσης τσάρτερ, με συνέπεια ομάδα και φίλαθλοι να πετάξουν στις 04:10 τα ξημερώματα και να αφιχθεί στην Αθήνα στις 07:15.

Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά, οι παίκτες παρέλαβαν τις αποσκευές τους λίγο πριν τις 8 και στην καλύτερη των περιπτώσεων έφτασαν στα σπίτια τους μετά τις 08:30, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ταξίδι που δεν πήγε και πολύ καλά.

Ο νόμος του Μέρφι επιβεβαιώθηκε ακόμα και σε πτήση τσάρτερ, έστω και χωρίς ελληνική ευθύνη: «Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά».

Ο Αταμάν έδωσε ρεπό για την Παρασκευή για να αποφορτιστούν οι παίκτες και από το Σάββατο ξεκινάει η προετοιμασία για το προσεχές κρίσιμο δεκαήμερο και τα ματς με ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ