«Ο Μπαπέ είχε συναινετική επαφή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη»

Δημοσιεύθηκε 10:39 μμ
«Ο Μπαπέ είχε συναινετική επαφή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη»

Ο Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», φέρεται να είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Parisien», ο Κιλιάν Μπαπέ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα είχε συναινετική σχέση με μία γυναίκα. Αποδεικτικό στοιχείο που επιβεβαιώνει τη συναίνεση της πράξης είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν αμέσως μετά τη συνάντησή τους, τα οποία ήταν σε «πολύ θετικό τόνο» . Οι πληροφορίες αυτές αντικρούουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν στον σουηδικό Τύπο και συνέδεσαν τον 25χρονο Γάλλο με καταγγελία για βιασμό

Ακόμη το ρεπορτάζ της«Le Parisien» αναφέρει πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε επαφή με τους δικηγόρους του για να υπερασπιστεί τη θέση του καθώς σε αντίθεση με όσα λέγονται τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές, λίγο μετά την αναχώρηση του Μπαπέ από το ξενοδοχείο, δείχνουν ότι η συνάντηση έγινε με αμοιβαία συναίνεση και σε καμία περίπτωση χωρίς τη θέληση της κοπέλας. Ενώ μέχρι στιγμής, οι σουηδικές αρχές και ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας δεν έχουν σχολιάσει επίσημα το περιστατικό.

Να θυμίσουμε ότι οι φήμες για την υπόθεση βιασμού εις βάρος του Γάλλου σταρ ξεκίνησαν όταν η εισαγγελία της Σουηδίας επιβεβαίωσε ότι ερευνά μια καταγγελία για βιασμό, η οποία υποτίθεται ότι συνέβη στη Στοκχόλμη κατά τη διάρκεια της παραμονής του Γάλλου επιθετικού εκεί, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του. Παρά το γεγονός αυτό, η είδηση έχει εξαπλωθεί στα μέσα ενημέρωσης, με τον Γάλλο σταρ να χαρακτηρίζει τις φήμες ως «Fake News» και να συνεχίζει κανονικά τις προπoνήσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ