Η σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών μας

Δημοσιεύθηκε 2:56 μμ
Η σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών μας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Ελπίδων, Νέων, Νεανίδων και Παίδων.

-Νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών είναι ο Ρένος Δημητριάδης με βοηθό προπονήτρια την Ελένη Τουμπή, γυμναστή το Ματθαίο Πιππία και προπονητή τερματοφυλάκων τον Παναγιώτη Χαραλάμπους.

-Στην Εθνική Ανδρών Futsal συνεχίζει ο Άθως Στυλιανου με προπονητή τερματοφυλάκων το Σάββα Καραϊσκάκη.

-Στην Εθνική Ελπίδων Κ-21, προπονητής είναι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης με βοηθό προπονητή το Γιώργο Ελευθερίου, γυμναστή το Γιώργο Παρασκευά και προπονητή τερματοφυλάκων το Μιχάλη Μορφή.

-Προπονητής της Εθνικής Νέων Κ-19 είναι ο Βαλεντίνος Κουλουντής με βοηθό προπονητή το Δημήτρη Θωμά, γυμναστή το Λούκα Ζένιου και προπονητή τερματοφυλάκων το Σάββα Καραϊσκάκη.

-Στην Εθνική Νεανίδων Κ-19 συνεχίζει ο Σάββας Σοφοκλέους με βοηθό προπονήτρια την Ιουλία Παναγιώτου, γυμνάστρια τη Μαρίνα Ιωαννίδου και προπονήτρια τερματοφυλάκων τη Μαρία Νικολάου.

-Προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ-17 είναι ο Μιχάλης Μάρκου με βοηθό προπονητή το Λάμπρο Λάμπρου, γυμναστή το Λούκα Ζένιου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Αντώνη Παπαντώνη.

-Προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ-16 είναι ο Άρσεν Μιχαήλοβιτς με βοηθό τον Χρίστο Χατζηπαντελίδη, γυμναστή το Ματθαίο Πιππία και προπονητή τερματοφυλάκων το Μιχάλη Μορφή.

-Στην Εθνική Παίδων Κ-15 νέος προπονητής είναι ο Μιχάλης Ιωάννου με βοηθό τον Ανδρέα Βωνιάτη, προπονητή τερματοφυλάκων των Παναγιώτη Χαραλάμπους και γυμναστή τον Όμηρο Ζάγκα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ