Επέστρεψαν Κοϊτά και Πιερό στην ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 2:30 μμ
Επέστρεψαν Κοϊτά και Πιερό στην ΑΕΚ
Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επανέρχονται (μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους) οι Κοϊτά και Πιερό.

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ενσωματώθηκαν και πάλι οι Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Φραντζί Πιερό.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες (και παρόλο που ο δεύτερος έφτασε ξημερώματα στην Ελλάδα) αμφότεροι βρέθηκαν την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Ακολούθησαν λοιπόν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης και από αύριο θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου το ίδιο θα συμβεί από την Παρασκευή και με τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει απόψε από το Μεξικό.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ