Δημητρίου: «Αυτή είναι η στάση μας και δεν αλλάζει, είμαστε ομάδα που προτιμά αντί τα λόγια, να περνά στις πράξεις»

Δημοσιεύθηκε 17.10.2024
Δημητρίου: «Αυτή είναι η στάση μας και δεν αλλάζει, είμαστε ομάδα που προτιμά αντί τα λόγια, να περνά στις πράξεις»

Επίσημη τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ Κυριάκο Δημητρίου στο Supersport 104. Μίλησε για τα αγωνιστικά της ομάδας, το παιχνίδι και την στάση των κιτρινοπράσινων απέναντι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση αλλά και τα οκτώ χρόνια του ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Αναλυτικά:

«Εμείς συνειδητά αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους. Είχαμε δεχθεί πολλές κλήσεις για να τοποθετηθούμε αλλά δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Το ίδιο πράξαμε το τελευταίο δίμηνο, όταν έγιναν κάποια θλιβερά γεγονότα. Εμείς θέσαμε τους προβληματισμούς μας για όσα έγιναν το τελευταίο δίμηνο, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε την περασμένη βδομάδα. Αυτή είναι η στάση μας και δεν αλλάζει, είμαστε ομάδα που προτιμά αντί τα λόγια, να περνά στις πράξεις.

Το πιο πιθανό θα στερηθούμε τον Λέδες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Σήμερα το απόγευμα θα δούμε τους παίκτες που θα επιστρέψουν στην προπόνηση. Είναι κι ο Ναούμ και ο τιμωρημένος Καμπρέρα.»

Όσο αφορά για τα παιχνίδια με την Ανόρθωση τόνισε:

«Το θέμα είναι να μην κολλάμε στο παρελθόν αλλά να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια». Θέλουμε να βρούμε τους τρόπους να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε ανοδική πορεία. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όχι όπως κάναμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση αλλά δεν πήραμε τη νίκη.

Τέλος για το γήπεδο:

«Πριν από οκτώ χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα, σε ένα παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική εάν δεν κάνω λάθος. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά, είχαμε απολογισμό γύρω στο 85% αποτελεσματικότητα σε αυτό το γήπεδο. Αλλάζει μορφή, το βλέπετε, συνεχώς αναβαθμίζεται, όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα. Όπως λέει πάντα ο πρόεδρος, η προσπάθεια για αναβάθμιση δεν σταματάει ποτέ.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ