Σωφρόνης: «Η ατμόσφαιρα σήμερα έδωσε δυναμική στη Ρουμανία, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό»

Δημοσιεύθηκε 12:25 πμ
Σωφρόνης: «Η ατμόσφαιρα σήμερα έδωσε δυναμική στη Ρουμανία, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό»

Ο προπονητής της Εθνικής μας προέβη σε δηλώσεις μετά την ήττα από την Ρουμανία τονίζοντας κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό μένει πάντα. Σημασία έχει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ο αντίπαλος και σήμερα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Έτσι χάνει η ομάδα τον ρυθμό και την ηρεμία της. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια πράγματα γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή την στιγμή οι λεπτομέρειες έχουν δώσει τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο. Αυτό που κρατώ από το παιχνίδι είναι την προσπάθεια που έγινε στο Β’ ημίχρονο.

Η ατμόσφαιρα σήμερα που έκαναν οι φίλοι της Ρουμανίας τους έδωσε δυναμική, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα

Είδαμε ότι αλλάξαμε και παίξαμε με τετράδα στο σημερινό παιχνίδι. Φανήκαμε και άτυχοι σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού, δεν μ’ αρέσει να λέω συγκεκριμένα για κάποιο ποδοσφαιριστή αλλά πρέπει να βγάλουμε το πάθος που έμβαλε σήμερα ο Νικόλας Ιωάννου. Εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι σε αυτό το επίπεδο να βγάζουμε αυτό το πάθος και τρεξίματα και να προσπαθήσουμε.»

Τέλος μίλησε για το ματς με το Κόσοβο.

«Πρέπει να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι χωρίς να κάνουμε λάθη. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς αλλά αν στην πορεία δούμε ότι μπορέσουμε να πάρουμε κάτι σίγουρα θα το κυνηγήσουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ