Κουκουρέγια για το χέρι με τη Γερμανία: «Κατουρήθηκα πάνω μου...»

Δημοσιεύθηκε 6:56 μμ
Κουκουρέγια για το χέρι με τη Γερμανία: «Κατουρήθηκα πάνω μου...»
Ο Μαρκ Κουκουρέγια αναφέρθηκε στην πιο αμφιλεγόμενη φάση του περασμένου Euro στο ματς της Ισπανίας με τη Γερμανία.

Στο πρόσφατο Euro στα προημιτελικά, η Ισπανία αντιμετώπιζε τη Γερμανία, με μια συγκεκριμένη φάση να σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Και αυτό διότι η μπάλα βρήκε κάποια στιγμή στο χέρι του Κουκουρέγια, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι.

Βέβαια, η ομοσπονδία μετά από λίγους μήνες παραδέχθηκε ότι ήταν ένα διαιτητικό λάθος, κάτι που όμως κόστισε στη Γερμανία την συνέχειά της στη διοργάνωση, αφού οι Ισπανοί λίγο αργότερα έκαναν το 2-1 και πήραν την πρόκριση.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport» και αναφέρθηκε σε αυτή τη φάση λέγοντας πως είχε φοβηθεί πάρα πολύ μη δώσει ο διαιτητής πέναλτι, αν και ο ίδιος αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι υπήρξε παράβαση.

«Θεέ μου, φοβήθηκα πολύ. Κατουρήθηκα πάνω μου. Κοίταξα τον διαιτητή και ήταν σίγουρος ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσει, αλλά ηρέμησα πραγματικά μόνο όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι. Τώρα έρχονται και λένε ότι ήταν πέναλτι, γιατί; Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ