Για αυτό υπάρχουν φιλοδοξίες

Δημοσιεύθηκε 6:21 μμ
Για αυτό υπάρχουν φιλοδοξίες

Αναμφισβήτητα βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο η κάθε ομάδα μπορεί να «κλέψει» βαθμούς από την άλλη. Το ίδιο έγινε και την περασμένη αγωνιστική όταν η Καρμιώτισσα επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα με 2-0. Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα για το συγκρότημα του Άντριαν Γκούλα, το οποίο ίσως και να πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά στις τάξεις του Απόλλωνα υπάρχει πίστη για κάτι καλό τη φετινή σεζόν που απορρέει από το γεγονός ότι υπάρχει ποιότητα. Για αυτό υπάρχουν και φιλοδοξίες, παρότι δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έθεσαν ως αρχικό στόχο την είσοδο στην εξάδα, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη. Μπορούν όμως και για κάτι παραπάνω; Ναι, ο φετινός ο Απόλλωνας με τον Σλοβάκο στο τιμόνι και το υπάρχον ρόστερ μπορεί να διεκδικήσει και περισσότερα. Μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας είναι ο εαυτός της και φυσικά η ατυχία της, ειδικά στο θέμα των τραυματισμών.

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ