Για πρώτη φορά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πάει στο Λίβερπουλ!

Δημοσιεύθηκε 5:54 μμ Ενημερώθηκε 5:56 μμ
Για πρώτη φορά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πάει στο Λίβερπουλ!

Πιθανότατα στο νέο γήπεδο της Έβερτον που ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ του 2027, με το Λίβερπουλ ν' αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία, το παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει ο Πρωταθλητής Ευρώπης από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Η Έβερτον φέτος αποχαιρετά το «Γκούντισον Παρκ» και από τη νέα σεζόν θα μετακομίσει στο νέο της «σπίτι», που σιγά - σιγά παίρνει πλέον την τελική του μορφή.

Το Bramley Moore κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2027, με την UEFA πριν από λίγο καιρό να έχει ανακοινώσει πως τελικά αυτο το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο λόγος είναι πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν λάμβανε εγγυήσεις για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του τελικού στο «Σαν Σίρο», εν μέσω βελτιωτικών έργων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 και του Euro 2032.

Φαίνεται πως τελικά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2026-2027 για το Τσάμπιονς Λιγκ θα μετακινηθεί προς Αγγλία και για πρώτη φορά στα χρονικά θα γίνει στο Λίβερπουλ, εκεί όπου το νεοσύστατο γήπεδο της Έβερτον στο Bramley Moore, θα έχει την τεράστια τιμή ν' αναδείξει Πρωταθλητή Ευρώπης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ