Εκεί φάνηκε να «πονάει»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3:30 μμ
Εκεί φάνηκε να «πονάει»
Το πρώτο τρίμηνο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ομόνοιας τη βρίσκει στη League Phase του Conference League, έχοντας αρχίσει μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο (4-0 επό της Βικινγκούρ), αλλά και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Αν πρόσεχε όμως κάποιες λεπτομέρειες, η πορεία της θα ήταν πολύ καλύτερη στο εγχώριο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχει δείξει μία αδυναμία στα… ψηλά και αυτό διαπιστώνεται από τα γκολ που δέχθηκε εντός και εκτός των τειχών. Συγκεκριμένα, η εστία του Φαμπιάνο παραβιάστηκε οκτώ φορές εώς τώρα. Στις πέντε από αυτές, τα γκολ προήλθαν από σέντρες και κυρίως οι αντίπαλοι σκοράρουν με κεφαλιές. Η πράσινη... αεροπορία δεν λειτούργησε καλά κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο τη Ζίρα, στην ανώδυνη ήττα με 1-0, όπως και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα όταν ο αντίπαλος έκανε το 2-1 με κεφαλιά ενώ ισοφάρισε μετά από κόρνερ, με σουτ. Γκολ όμως που δεν στοίχισαν αφού ήρθε η ανατροπή (2-3) στα τελικά στάδια. Από σέντρα και κεφαλιά σκόραρε και η Ανόρθωση στην ήττα με 1-0 ενώ με τον ίδιο τρόπο «τιμώρησε» και ο Άρης στον τελευταίο αγώνα, με την ασύλληπτη κεφαλιά του Κβιλιτάια για το προβάδισμα των πρασίνων της Λεμεσού.

Είναι πασιφανές πως εκεί «πονάει» και χρήζει σοβαρής βελτίωσης και είναι κάτι που διαπιστώθηκε από την τεχνική ηγεσία. Φυσικά, το πόσο βελτιώθηκε θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας καλείται να δουλέψει με αυτούς που έμειναν στο «Ηλίας Πούλλος» αφού λείπουν έξι παίκτες. Αναφερόμαστε στους Παναγιώτου, Κούσουλο, Λοΐζου, Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου), τον Κίτσο (Εθνική Ελπίδων Ελλάδας) και τον Γιόβετιτς (Εθνική Μαυροβουνίου). Επίσης στα… πιτς είναι οι Σεμέδο και Κακουλλής. Οι ενδείξεις για τον πρώτο είναι θετικές ώστε να είναι παρών με την επανέναρξη (19/10), αν και σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει ρίσκο. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετές επιλογές στα άκρα της επίθεσης. Ο δεύτερος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Χαρτς στη Σκωτία (25/10). Στο μεταξύ, ολοένα και ανεβάζει στροφές και ο Ρομάν Μπέζους και σύντομα θα κάνει την... επανεμφάνισή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ