Ψάχνουν για σέντερ οι Λέικερς

Δημοσιεύθηκε 1:40 μμ
Ψάχνουν για σέντερ οι Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη, αφού βρίσκονται στην αγορά για ακόμη έναν σέντερ.

Η νέα σεζόν στο NBA πλησιάζει και οι ομάδες συνεχίζουν να διαμορφώνουν τα ρόστερ τους.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει με τις κινήσεις τους, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια ψάχνουν για ακόμη έναν σέντερ.

Ο λόγος είναι πως οι «Λιμνάνθρωποι» θέλουν να προσθέσουν βάθος στη θέση «5», ειδικά μετά τον νέο τραυματισμό του Κρίστιαν Γουντ.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ