«Κρέμασε» τα παππούτσια του σε ηλικία 33 ετών ο Μάτιπ

Δημοσιεύθηκε 1:03 μμ
«Κρέμασε» τα παππούτσια του σε ηλικία 33 ετών ο Μάτιπ
Ο Ζόελ Μάτιπ «κρέμασε» τα παππούτσια του σε ηλικία 33 ετών και αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ζόελ Μάτιπ, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει στα 33 του.

Ο 27 φορές διεθνής με το Καμερούν από το 2010 έως το 2015 ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι όταν και έληξε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.

Ο πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 201 συμμετοχές σε οκτώ σεζόν στο Άνφιλντ κατακτώντας μεταξύ άλλων την Premier League, το Champions League, το FA Cup και το League Cup σε αυτό το διάστημα. Ο Μάτιπ είχε υπογράψει στη Λίβερπουλ το 2016 ως ελεύθερος από τη Σάλκε όπου έπαιξε 258 φορές.

Με τη γερμανική ομάδα, ο Μάτιπ είχε φτάσει στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2010/11, κερδίζοντας παράλληλα το Κύπελλο Γερμανίας την ίδια χρονιά και ακολούθως το Super Cup Γερμανίας την επόμενη σεζόν.

Ο Μάτιπ έπαιξε επίσης στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014 με το Καμερούν όμως έκανε την τελευταία του διεθνή συμμετοχή το 2015 καθώς έκτοτε απέρριψε τις κλήσεις στην Εθνική του.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ