Δοκιμές χωρίς γκολ

Δημοσιεύθηκε 8:45 μμ
Δοκιμές χωρίς γκολ
Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ανόρθωση και Εθνικός σε φιλικό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (11/10)

Ήταν μια ευκαιρία για τους προπονητές των δυο ομάδες να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που τον χρειάζονταν και να δοκιμάσουν κάποια πράγματα εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή.

Ο Γιάννος Οκκάς χρησιμοποίησε την εξής ενδεκάδα Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχάλας, Τεισεϊρα, Μλάτζοβιτς, Κριχόβιακ, Σταμούλης, Γκιούρσο,Στ.Χαραλάμπους,Ίλιεφ, Παρούτης, Ρόγκουλιτς. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαν ως αλλαγή οι Σπόλιαριτς, Θεοδώρου, Ε. Χαραλάμπους, Κονσεϊσάο, Κεραυνός αντί των Ίλιεφ, Παρούτης, Στ. Χαραλάμπους, Μιλοσάβλιεβιτς, Μλάντοβιτς, ενώ στο 66' οι Γ. Ιωάννου, Κ.Λύτρας αντικατέστησαν τους Κριχόβιακ και Μιχάλα.

Από πλευράς του Εθνικού ο Νταβίντ Μπαντία επέλεξε την εξής ενδεκάδα: Μπογκαντίνοφ, Λομοτέι, Τζαλίλ, Μπάρετ, Μπαχάνακ, Λίπσκι, Μπρένο, Πάμπλο, Μπονέτο, Σόμπιεχ, Αντερέγκεν. Xρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Παπαστυλιανού, Ιωάννου και Ερνάντες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ