Με στόχο τη 2η συνεχόμενη νίκη το ΘΟΪ Λακατάμιας

Δημοσιεύθηκε 8:08 μμ
Με στόχο τη 2η συνεχόμενη νίκη το ΘΟΪ Λακατάμιας

Στα Πολεμίδια για να κολλήσει τις νίκες και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική, θα μεταβεί το Σάββατο (12/10) η Ένωση Νέων Θ.Ο.Ι Λακατάμιας, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Πολεμιδιών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (16:00) Γ’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Λακατάμιας προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ενώ θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της σεζόν είχε φέρει 1-1 με τoν ΑΠΟΠ Πόλης.

Ο Λούης Παναγή αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Νώντας Χριστινάκης, ανέδειξε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και πρόσθεσε ότι θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση δεξιώθηκε την ομάδα και το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά την πρώτη νίκη. Το παιχνίδι με την ΑΕΠ Πολεμιδιών είναι δύσκολο, αλλά προετοιμαστήκαμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνει σε όλους τους αγώνες» επεσήμανε ο κ. Χριστινάκης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ