Τέλος ο Δέλλας από τον ΟΦΗ - Αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους!

Δημοσιεύθηκε 11:00 πμ
Τέλος ο Δέλλας από τον ΟΦΗ - Αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους!

Ο Τραϊανός Δέλλας υπέβαλλε την παραίτησή του απο τη τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ για οικογενειακούς λόγους, με τη διοίκηση του συλλόγου να την κάνει αποδεκτή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας υπέβαλλε την παραίτησή του και η διοίκηση την έκανε αποδεκτή. Οι Κρητικοί φέρονται ήδη να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του για το τιμόνι της ομάδας και άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού.

Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε σας λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ