Συνέχισε χωρίς απρόοπτα η Εθνική ενόψει Ρουμανίας

Δημοσιεύθηκε 10.10.2024
Συνέχισε χωρίς απρόοπτα η Εθνική ενόψει Ρουμανίας

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Ρουμανία (Σάββατο, 21:45, ΑΕΚ Αρένα).

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, χωρίς να προκύψει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση στις 17:30 στο ΑΕΚ Αρένα. Θα προηγηθεί στις 17:00 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή.

Στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί αισιοδοξία ότι το Σάββατο, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ρουμανία, θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα αυξήσει τη βαθμολογική μας συγκομιδή στο Nations League.

Μετά από δύο αγωνιστικές στο Nations League, η Κύπρος έχει τρεις βαθμούς με εκτός έδρας νίκη επί της Λιθουανίας και εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο. Η Ρουμανία προηγείται στη βαθμολογία με έξι βαθμούς έχοντας δύο νίκες επι του Κοσόβου (3-0 εκτός έδρας) και της Λιθουανίας (3-1 εντός έδρας).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

17:00 Συνέντευξη τύπου Εθνικής Κύπρου στο ΑΕΚ Αρένα.

17:30 Προπόνηση Εθνικής Κύπρου στο ΑΕΚ Αρένα, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

18:30 Συνέντευξη τύπου Εθνικής Ρουμανίας στο ΑΕΚ Αρένα

19:00 Προπόνηση Εθνικής Ρουμανίας στο ΑΕΚ Αρένα, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ