Και με... βούλα πλέον η ΑΕΛ!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 10.10.2024
Και με... βούλα πλέον η ΑΕΛ!

Ίσως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του περνάει ο Ανδρέας Μακρής.

Ο Κύπριος εξτρέμ επέστρεψε το καλοκαίρι του 2022 για τη δεύτερη θητεία του στους γαλαζοκίτρινους, όπου είχε επίσης πετυχημένο πέρασμα, ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, τη σεζόν 2018-19. Ο 28χρονος πλέον και με αριθμούς μπορεί να πει ότι στην ομάδα της Λεμεσού περνάει την πιο παραγωγική του περίοδο.

Με τα τρία τέρματα που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό, που σημειώνεται ότι είναι το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, έφθασε τα 20 με τη φανέλα της ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τέσσερα από αυτά ήταν στην πρώτη θητεία του και τα υπόλοιπα την τελευταία διετία.

Έτσι ξεπέρασε τα 18 που είχε πετύχει με την Ανόρθωση στην οποία πήρε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή μετά από τις εμφανίσεις του στην ΑΕΠ (δεν καταγράφηκε επίσημο γκολ).

Την επόμενη φορά που θα σκοράρει με την ΑΕΛ θα φθάσει συνολικά τα 50 στην καριέρα του, αφού μέχρις στιγμής είναι σημειωμένα 49 γκολ, υπολογίζοντας κι αυτά που πέτυχε ως παίκτης των ΑΕΚ (5), ΑΠΟΕΛ (3), Ολυμπιακού (2) και Γούλσολ (1).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ