Απέκτησε... μέταλλο και το δείχνει

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 8:23 μμ
Απέκτησε... μέταλλο και το δείχνει
Παρά την κούραση από το ταξίδι και το παιχνίδι στη Μολδαβία, η Πάφος FC προσγειώθηκε... ομαλά στην κυπριακή πραγματικότητα

Παραλίμνι πανηγύρισε την 5η φετινή της νίκη σε έξι ματς, παραμένοντας αήττητη και, κυρίως, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και εκεί θέλει να μείνει μέχρι το τέλος και, με όσα μας έχει δείξει, φέτος έχει περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να το πράξει.

Είναι πασιφανές πως η φετινή Πάφος FC έχει αποκτήσει... μέταλλο και το δείχνει. Η πίεση δεν τη λυγίζει και αυτό φάνηκε από τα ευρωπαϊκά ματς, που χρειάστηκε τρεις φορές να ανατρέψει το σκορ για να προκριθεί και το έπραξε. Στο πρώτο, με την Έλφσμποργκ, το 3-0 ήταν αδύνατο να το κάνει αλλά στα άλλα πανηγύρισε σπουδαίες προκρίσεις.

Και πρόσφατα, με Πετροκούμπ και Ένωση, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να πάρει το ζητούμενο. Δύο αποτελέσματα που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο της και αυξάνουν και άλλο τις φετινές προσδοκίες. Το ρόστερ σφύζει από ποιότητα και, παρά τις αλλαγές που έγιναν από τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο, η επιθετικότητα ήταν η ίδια. Και ας... άργησαν να έρθουν τα γκολ.

Πάει στη διακοπή στην καλύτερή της φάση αλλά είναι αναγκαία για να πάρει ανάσες. Με την επανέναρξη θα κοντραριστεί με την Καρμιώτισσα εντός, ενώ στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τη Χάιντενχαϊμ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ