Κονατέ για Εμπαπέ: «Με τόση βαβούρα γύρω του μπορεί να παθαίνει ψυχολογικές κρίσεις»

Δημοσιεύθηκε 9:30 μμ
Κονατέ για Εμπαπέ: «Με τόση βαβούρα γύρω του μπορεί να παθαίνει ψυχολογικές κρίσεις»

Ο Ιμπραχίμ Κονατέ σε δηλώσεις του μίλησε για την δύσκολη ζωή που έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ με ολόκληρο τον πλανήτη να τον παρακολουθεί συνεχώς.

Η Γαλλία ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας στον δεύτερο όμιλο του Nations League.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προετοιμάζεται για αυτή την αναμέτρηση, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι δηλώσεις του αμυντικού της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμ Κονατέ.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ αναφέρθηκε στην δύσκολη ζωή που έχει πλέον ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας μόνιμα στραμμένα προς τα πάνω του και κάτι τέτοιο όπως είναι αναμενόμενο μπορεί να τον φθείρει ψυχολογικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιμπραχίμ Κονατέ:

«Κάποιες φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του Κίλιαν. Αν είχα όλη αυτή τη βαβούρα γύρω μου, δεν ξέρω πώς θα άντεχα. Θα μπορούσε να περνάει μέχρι και ψυχολογική κρίση. Δεν έχω ιδέα αν περνάει, θα μου άρεσε να του μιλήσω για αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ζεις με αυτό. Είναι ακόμα νέος, αλλά τα καταφέρνει. Κατέκτησε τα πάντα από πολύ μικρή ηλικία. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω του... δεν έχει ζωή. Θα πρέπει να είναι δύσκολο για εκείνον»

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ