Μέχρι το 60' εντυπωσιακός, μετά ήρθε η ελεύθερη πρώτη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10:13 μμ
Μέχρι το 60

Μέχρι το 60΄ με την ΑΕΛ ο Εθνικός ήταν εντυπωσιακός και μετά βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση. Δεν το πιστεύουν οι Αχνιώτες που ακόμη ψάχνουν το λάθος το πως δέχθηκαν την συντριβή από την ΑΕΛ. Η ήττα από την ΑΕΛ ήταν η 3η στο πρωτάθλημα που κρατάει την ομάδα στους πέντε βαθμούς με την νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ και τις δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ανόρθωση. Μετά την διακοπή ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Η διαχείριση και τα μεγάλα κενά

Η διαχείριση του Νταβίντ Μπαντία και τα μεγάλα κενά στην άμυνα έφεραν την νέα βαριά ήττα από την ΑΕΛ με 5-2. Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Εθνικός έβαζε γκολ αλλά δεχόταν. Με λίγα λόγια μπροστά πετούσε και πίσω έμπαζε.

Προβληματισμός

Ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι το είχε στο χέρι με ελάχιστο να πάρει τον βαθμό, τελικά δέχθηκε την συντριβή. Η ήττα από την ΑΕΛ είναι όντως πολύ βαριά και εκτός από στενοχώρια έφερε και μεγάλο προβληματισμό.

Αντερέγκεν και Γκονζάλεζ

Ο Αργεντινός Νικολάς Αντερέγκεν πέτυχε άλλο ένα γκολ, έφθασε στα τέσσερα και είναι ο πρώτος σκόρερ. Ο Ισπανός Πάμπλο Γκονζάλεζ είδε και αυτός δίκτυα και έφθασε στα δύο γκολ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ