Την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 8:44 μμ
Την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΛ

Πώς μπορούσε να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε στην ΑΕΛ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πάφο και Ομόνοια; Μαφυσικά, με μία νίκη.

Αν αυτή συνοδευόταν και με ένα εντυπωσιακό σκορ, τόσο το καλύτερο. Κι αυτό έγινε. Η ευρεία νίκη σε βάρος του Εθνικού με 5-2, άλλαξε πολύ την ψυχολογία των παικτών και όλων στο οικοδόμημα της ΑΕΛ και συνεπώς διαφοροποίησε και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Το γεγονός δε ότι ο Ανδρέας Μακρής πέτυχε χατ – τρικ σε διάστημα 25 λεπτών δίνει επιπλέον χαρά στον Κρις Κόλμαν, αφού θα τονώσει περαιτέρω την αυτοπεποίθηση ενός σημαντικού παίκτη.

Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο… διάλειμμα του πρωταθλήματος ήρεμοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Η νίκη επί του Εθνικού ήρθε την κατάλληλη στιγμή αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Ανόρθωση ΑΠΟΕΛ και Άρη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι παίκτες να πάνε σε αυτά τα ματς με ανεβασμένη την ψυχολογία για να βελτιώσουν περαιτέρω τη θέση της ομάδας και να καλύψουν το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ