Ήθελε κι άλλη κυπριακή ομάδα τον Γιανέφσκι, όμως πρόλαβε η Νέα Σαλαμίνα

Δημοσιεύθηκε 7:31 μμ
Ήθελε κι άλλη κυπριακή ομάδα τον Γιανέφσκι, όμως πρόλαβε η Νέα Σαλαμίνα

Ως γνωστό η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε ότι ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα είναι ο νέος προπονητής της.

Ο Βορειομακεδόνας προπονητής θα εργαστεί στην πέμπτη κυπριακή ομάδα, αφού στο παρελθόν είχε εργαστεί σε Ένωση, Εθνικό, Ολυμπιακό και ΑΕΛ.

Για τον Γιανέφσκι ενδιαφέρθηκε και η Ένωση για να καθίσει ξανά στον πάγκο της, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, όμως πρόλαβαν οι ερυθρόλευκοι, έτσι οι βυσσινί μετά την απομάκρυνση του Όρι Γκούτμαν βρίσκονται στο ψάξιμο για νέο τεχνικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ