Καρσέδο: «Σημαντικές τέτοιες νίκες για διάκριση στον θεσμό του πρωταθλήματος»

Δημοσιεύθηκε 9:55 μμ
Καρσέδο: «Σημαντικές τέτοιες νίκες για διάκριση στον θεσμό του πρωταθλήματος»

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά το διπλό στο Παραλίμνι, ο προπονητής της Πάφου Χουάν Κάρλος Καρσέδο, δήλωσε τα ακόλουθα μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε δυνατά αλλά στην πρώτη προσπάθεια οι αντίπαλοι σκόραραν. Μας πήρε πάρα πολλή ώρα, για να σκοράρουμε και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε πιο νωρίς. Μας άξιζε η νίκη. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε αρκετούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες πού ήταν πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Άρα για μας είναι πολύ σημαντικές τέτοιες νίκες, για διάκριση στον θεσμό του πρωταθλήματος».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ