Παρελθόν ο Χριστοδούλου

Δημοσιεύθηκε 9:41 μμ
Παρελθόν ο Χριστοδούλου

Παρελθόν από τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Μετά την ήττα από την Ανόρθωση, η διοίκηση εξέτασε τα δεδομένα και αποφάσισε ότι μία αλλαγή προπονητή μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα.

Η ήττα από την Ανόρθωση ήταν η 5η σε έξι αγώνες, ενώ θυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα με την «Κυρία» οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν από τη διοίκηση το διαζύγιο με τον προπονητή.

Ο προπονητής που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων είναι ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές του. O 63χρονος Βορειομακεδόνας φαίνεται να είναι θετικός να συνεργαστεί με τη Νέα Σαλαμίνα και τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ