Η ενδεκάδα του Σπιλέφσκι κόντρα στην Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 5:49 μμ Ενημερώθηκε 5:51 μμ
Η ενδεκάδα του Σπιλέφσκι κόντρα στην Ομόνοια

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Άρης στο ντέρμπι με την Ομόνοια που διεξάγεται στη Λεμεσό, έχοντας την ευκαιρία να προσπεράσει την αντίπαλό του.

Χωρίς αλλαγή παρατάσσει την ομάδα του ο Αλεξέι Σπιλέφσκι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφο, επιλέγοντας τους ίδιους 11.

Η ενδεκάδα του Άρη: Άλβες, Μποακί, Γκόλντσον, Γιαγκό, Καζού, Στρούσκι, Σαρφό, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σωφρονίου, Ζάντρο, Σανέ, Μουσούντα, Μάτισικ, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Νίκολιτς, Θεοχάρους, Μοντνόρ, Σεμέδο, Σάβο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ