Η ΑΕΚ θέλει να βάλει τέρμα και να εκτοξευθεί

Δημοσιεύθηκε 12:22 μμ
Η ΑΕΚ θέλει να βάλει τέρμα και να εκτοξευθεί

Είναι σε καλό… φεγγάρι η ΑΕΚ αφού πέτυχε σημαντικό διπλό επί της Νέας Σαλαμίνας και πήρε πρόκριση επί του Ακρίτα για τους «16» του κυπέλλου. Εντούτοις όμως, καλείται να δείξει την… πρόοδο της στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (20:00).

Σε μία έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο έχει να κερδίσει από το 2015, όταν το έπραξε με 1-2. Από τότε έφτασε πολλές φορές στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Και ειδικά πέρσι στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που με νίκη θα κατακτούσε την κούπα αλλά έμεινε στο 1-1. Το διπλό θα την εκτοξεύσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά αφού θα επαναφέρει την πίστη για κάτι καλό τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα, ενδεχομένως ο Ρομπέρζ να προτιμηθεί στο κέντρο της άμυνας αντί του Ενρίκες λόγω εμπειρίας. Μια πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Εκπολό, Γκαρσία, Ρομπέρζ (Ενρίκες), Μιλίσεβιτς, Λέδες, Πονς, Ρόντεν, Αϊτόρ, Φαράζ και Καμπρέρα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Γκάμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ