Στους «16» της Σανγκάης ο Μεντβέντεφ, που περιμένει τον... Τσιτσιπά

Δημοσιεύθηκε 12:02 μμ
Στους «16» της Σανγκάης ο Μεντβέντεφ, που περιμένει τον... Τσιτσιπά

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στη Σανγκάη.

Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος είναι Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, κατέβαλε την αντίσταση του Ιταλού Ματέο Αρνάλντι με 2-1 σερ (5-7, 6-4, 6-4), σε αναμέτρηση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Εκεί ο 28χρονος Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είναι Νο12 στον κόσμο, και του Γάλλου Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο 74).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βροχή που πέφτει για δεύτερη ημέρα στη Σανγκάη έχει επηρεάσει το πρόγραμμα του τουρνουά, καθώς αγώνες διεξάγονται μόνο στο κεντρικό κορτ, το οποίο διαθέτει οροφή. Η «μονομαχία» του Τσιτσιπά με τον Μιλέρ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο κορτ 3 αλλά τελικά αναβλήθηκε και έτσι ο Έλληνας τενίστας θα παίξει το πρωϊ της Δευτέρας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ