Κρίμα για Καρβαχάλ, ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν

Δημοσιεύθηκε 10:24 πμ
Κρίμα για Καρβαχάλ, ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν

O Ντάνι Καρβαχάλ στάθηκε άτυχος στο ματς με τη Βιγιαρεάλ, καθώς στο 90+3' υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο γόνατο σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Πίνο.

Τα νέα για τη Ρεάλ είναι άσχημα, με τον Ισπανό μπακ με ανάρτηση στα social media να επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού, ανακοινώνοντας ότι υπέστη ρήξη.

Ο Καρβαχάλ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του. «Επιβεβαιώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον χιαστό, θα πρέπει να χειρουργηθώ και να μείνω για λίγους μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσω την αποθεραπεία και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα μηνύματά σας, νιώθω ευγνώμων", έγραψε στο ποστ του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ