Γλυκοκοιτάζει την κορυφή μέσω ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, για το... ψαλίδισμα ο ΠΑΟ, ευκαιρία για ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε 10:07 πμ
Γλυκοκοιτάζει την κορυφή μέσω ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, για το... ψαλίδισμα ο ΠΑΟ, ευκαιρία για ΠΑΟΚ

H ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό, έφερε νέα δεδομένα στο βαθμολογικό πίνακα, με τον Άρη να την πιάνει στους 14 βαθμούς. Όμως, την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στο πρώτο σκαλοπάτι έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο έχουν πολύ πιο δύσκολη αποστολή αφού θα παίξουν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Λίγες ημέρες έπειτα από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία. Κι αυτό καθώς οι πράσινοι αφενός είναι στο -5 από τον αντίπαλό τους, αφετέρου επειδή έμειναν στο 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για το Conference League και, τρίτον, επειδή οι ερυθρόλευκοι θριάμβευσαν με 3-0 επί της Μπράγκα στον Πειραιά για το Europa League, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία τους. Σε ένα ντέρμπι «αιωνίων», πάντως, ίσως όλα αυτά μπαίνουν στο περιθώριο, όπως και η πίεση που υπάρχει στο πρόσωπο του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ευρωπαϊκή υποχρέωση είχε και ο ΠΑΟΚ που πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για το ματς με τον εκ των ουραγών και χωρίς νίκη Λεβαδειακό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε (και) από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 1-0 στην Τούμπα για το Europa League, συμπληρώνοντας τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της Super League:

Ατρόμητος - Βόλος 1-2

(41' Γιουμπιτάνα - 66΄ Γκλάβτσιτς, 68' Κόστα)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-0

(73' Μιγκέλ Λουίς)

Άρης - Λαμία 2-0

(4', 44' Μορόν)

Κυριακή 06/10

16:00 Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

17:00 Athens Kallithea - Αστέρας Τρ.

20:30 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

20:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

4974145501519350 vathm

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ