Πιεσμένος αλλά πεισμωμένος ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 11:23 πμ
Πιεσμένος αλλά πεισμωμένος ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε από την Ιρλανδία, στο πρώτο του παιχνίδι στη League Phase του Conference League, με πικρία και απογοήτευση αφού έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, όντας και με παίκτη περισσότερο. Το κλίμα είναι κάπως... στραβό αφού είχε προηγηθεί και η ισοπαλία με την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Και έτσι, απόψε (20:00) απέναντι στην ΑΕΚ αναζητά μία νίκη που θα διώξει τα... σύννεφα, θα επαναφέρει την αισιοδοξία και θα κρατήσει την ομάδα στα άνω διαζώματα. Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα αλλά και για να αποδείξει πράγματα, υπάρχει όμως και πείσμα, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ζοσέ Ντομίνγκες που φέρει σημαντική ευθύνη για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, καλείται να βρει τις λύσεις ώστε να γίνει πιο ελκυστική η ομάδα του και κυρίως να πάρει τη νίκη κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ