Η επάνοδος στις νίκες απαιτεί μεγάλη υπέρβαση για τον Άρη

Δημοσιεύθηκε 9:28 πμ
Η επάνοδος στις νίκες απαιτεί μεγάλη υπέρβαση για τον Άρη

Ο Άρης παραμένει αήττητος αλλά οι δύο τελευταίες ισοπαλίες με Απόλλωνα και Πάφος FC, του έφεραν στεναχώρια. Και αυτό γιατί θεωρούν πως άξιζαν τη νίκη. Αυτό το σερί των ισοπαλιών, θέλει να το σταματήσει απόψε (19:00) κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Για να το πράξει ωστόσο απαιτείται υπέρβαση μιας και ο αντίπαλος έδειξε στη μέχρι τώρα πορεία του στην Ευρώπη, πως διαθέτει ένα σπουδαίο σύνολο.

Με ενδεχόμενη νίκη το συγκρότημα του Σπιλέφσκι θα αναρριχηθεί στη 2η θέση και αν η Πάφος FC, στραβοπατήσει, θα βρεθεί και στην κορυφή. Όμως κοιτάει πρώτα τη δική του... πάρτη και ενισχυμένος με τον Κακόριν, θα προσπαθήσει για την 4η φετινή νίκη. Ο Ρώσος φορ πιθανότητα να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ