Οι αποφάσεις στη λίστα της Ευρώπης, οι ευθύνες Ντομίνγκες και το κριτήριο με την ΑΕΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3:23 μμ
Οι αποφάσεις στη λίστα της Ευρώπης, οι ευθύνες Ντομίνγκες και το κριτήριο με την ΑΕΚ

Ναι, έγιναν και γίνονται σοβαρά λάθη στον ΑΠΟΕΛ από τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τον προγραμματισμό. Και τα λάθη αυτά, δυστυχώς, στοιχίζουν ακριβά, ενώ διαλύουν και το καλό κλίμα, όποτε πάει να δημιουργηθεί. Η επιτροπή προγραμματισμού έφερε τον Νταβίντ Γκαγιέγο για να ετοιμάσει την ομάδα για να περάσει στο Champions League.

Τελικά με το ζόρι, κι αφού έφυγε ο Γκαγιέγο και ήρθε ο Ντομίνγκες, ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στη League Phase του Conference League! Κι έφερε παίκτες τον έναν μετά τον άλλο, και στο τέλος δεν ξέρουν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ τι τους γίνεται! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά, να παίζει ο Μπα στη θέση του Ελ Αραμπί;

Ποιος αποφάσισε ότι ο Αφρικανός έπρεπε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και να μείνει εκτός ο Ντράζιτς; Αυτός που πήρε την απόφαση εγκλημάτησε! Και προχθές, στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς, από τις λανθασμένες αλλαγές του Ντομίνγκες (Ελ Αραμπί - Μπα), ήταν λες και ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες!

Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε, έστω κι αν δεν απέδωσε, να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι στην Ιρλανδία. Δυστυχώς, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Λαΐφη, έγιναν ακατανόητες αλλαγές από τον πάγκο που άφησαν εκτεθειμένη την ομάδα. Αλήθεια, τι γύρευε ο Μπα στο γήπεδο; Ποιος ο λόγος να αποσυρθεί ο κορυφαίος παίκτης, ο Λαΐφης, που ήταν ο στυλοβάτης στην άμυνα; Αν υπάρχει κάτι το θετικό από τις προχθεσινές αλλαγές είναι ο 18χρονος Παναγιώτης Καττιρτζής που είναι κορυφαίος με διαφορά απ' όλα αυτά τα ταλέντα που έφερε ο ΑΠΟΕΛ από το εξωτερικό! Κι όμως, τόσο καιρό βλέπαμε όλους τους άλλους εκτός από τον Καττιρτζή!

Κριτήριο με ΑΕΚ...

Αν και ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται πολύ λάθος σε ορισμένα παιχνίδια, το κυριακάτικο (06/10, 20:00), πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μάλλον θα κρίνει και την παραμονή του Ντομίνγκες στον πάγκο! Ναι, καλά διαβάσατε. Οι γαλαζοκίτρινοι, που κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, ίσως να αναγκαστούν να απαλλάξουν των καθηκόντων του και δεύτερο στη σειρά προπονητή για να φέρουν τρίτο μέσα σε διάστημα τριών μηνών!

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές προέρχονται από απώλειες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκτός έδρας την Ομόνοια 29ης Μαΐου, με την οποία έμειναν στο 0-0, και, συνεπώς, απέναντι στην ΑΕΚ, προσθέτοντας και το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το ευρωπαϊκό ματς στην Ιρλανδία, είναι ξεκάθαρο ότι έχει επιπρόσθετη αξία η επιστροφή στις νίκες.

Στο Δουβλίνο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ήταν οι Πέτροβιτς, Κιντιγιά, Κονσταντίνοφ, Αμπάνια και Μαρκίνιος αντί των Ντβάλι, Τσεπάκ, Σαρφό, Πίζι και Κόρμπου. Με την ΑΕΚ θα δούμε...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ