Αναγκαίο το 2Χ3 πριν τον νέο... Γολγοθά

Δημοσιεύθηκε 2:12 μμ
Αναγκαίο το 2Χ3 πριν τον νέο... Γολγοθά

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΛ πείραξε πολύ ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την Ομόνοια. Και το κλίμα είναι μουδιασμένο, αφού το καλό ξεκίνημα με δύο στα δύο, ακολούθησαν δύο ήττες εντός των... γραμμών και μία εκτός, αφού μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή, επικυρώθηκε στον Απόλλωνα ο αγώνας που δεν ξεκίνησε την 15η Σεπτεμβρίου. Θα ψάξει αλλαγή της απόφασης μέσω του Εφετείου, όμως καλείται να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο και το δύο στα δύο είναι αναγκαίο πριν τον νέο Γολγοθά.

Το Σάββατο η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Εθνικό, ενώ θα ακολουθήσει μετά τη διακοπή ο αγώνας εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, θα παίξει εκτός με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και εντός με τον Άρη. Όπως γίνεται αντιληπτό, κανείς στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο δεν θέλει από τόσο νωρίς να βγει εκτός στόχων η ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ