Κύπελλο Coca - Cola: Τα δέκα εισιτήρια που βρήκαν κάτοχο και οι έξι εκκρεμότητες

Δημοσιεύθηκε 9:54 μμ
Κύπελλο Coca - Cola: Τα δέκα εισιτήρια που βρήκαν κάτοχο και οι έξι εκκρεμότητες
Μετά τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, άλλες τρεις ομάδες εξασφάλισαν μέσω των νοκ άουτ αγώνων της α΄ φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola, εισιτήριο για τους «16» του θεσμού. 

Και αυτές προέρχονται από την Α΄ Κατηγορία αφού η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός, αν και αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες, εν τέλει επικύρωσαν το εισιτήριο.

Έτσι, μαζί με τις τρεις ομάδες που παίζουν σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC) αλλά και τις δύο τυχερές ομάδες που προέκυψαν μέσω της κλήρωσης, τον Σπάρτακο Κιτίου και την ΠΑΕΕΚ είναι οι δέκα ομάδες που είναι στον επόμενο γύρο και πλέον περιμένουμε να δούμε που θα πάνε τα άλλα έξι εισιτήρια.

Τα αποτελέσματα και η συνέχεια:

Οθέλλος - Απόλλων 0-4

ΑΕΚ - Ακρίτας Χλώρακας 5-0

Ολυμπιακός - Ανόρθωση 1-4

Εθνικός Άχνας - ΑΕΖ 3-1

Νέα Σαλαμίνα - Δόξα 1-0

Τετάρτη 23/10

19:00 Καρμιώτισσα - Αγία Νάπα

19:00 Χαλκάνορας - Ομόνοια 29Μ

Τετάρτη 30/10

19:00 ΑΣΙΛ - Άρης

19:00 Αχυρώνας/Ονήσιλος - ΑΕΛ

Τετάρτη 06/11

19:00 Αναγέννηση Δερ. - Ένωση

19:00 Ε.Ν. Ύψωνα - Ομόνοια Αρ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ