Ενίσχυση με Τσεπάκ!

Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Ενίσχυση με Τσεπάκ!

Στην πτήση για το Δουβλίνο θα βρίσκεται αύριο το πρωί ο Ισάμ Τσεπάκ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς για την πρεμιέρα της League Phase του Coonference League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ζήτησε διευκρινίσεις από την UFEA ώστε να ξεκαθαρίσει αν ο ποδοσφαιριστής, με βάση τις κίτρινες που δέχτηκε στην προηγούμενη φάση, έχει δικαίωμα συμμετοχής και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία άναψε πράσινο για τη συμμετοχή του. Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν στις ποινές των κίτρινων καρτών μετά τη νέα μορφή που πήρε η διοργάνωση.

Ως γνωστόν, στην πτήση δεν θα βρίσκεται ο Σαρφό αφού οι αρχές της Ιρλανδίας δεν του επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ