Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Δημοσιεύθηκε 10:04 μμ
Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Διαβάστε όσα είπε ο Όρι Γκούντμαν μετά το τέλος του αγώνα της ΕΝΠ με τον Απόλλωνα και την ήττα των «βυσσινί» με 3-1.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, καταφέραμε και κλείσαμε τον Απόλλωνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται κάποια βοήθεια σε αυτό το στάδιο με αυτό τον κόσμο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω...Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα. Από αύριο όλοι μαζί, να δούμε τα επόμενα παιχνίδια, μαζί ενωμένοι για την δύσκολη συνέχεια»

«Είμαστε νέα ομάδα, το τελικό μας ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες, χρειάζεται χρόνος για να αντιληφθώ τι είναι το καλύτερο. Μερικοί δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Πρέπει να συλλέξουμε βαθμους. Χάσαμε από την Ομόνοια Αρ. αλλά νικήσαμε την Ομόνοια 29Μ. Περιμένω περισσότερα από τους παίκτες μου. Στόχος είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α' κατηγορία»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ