«Σκόνταψε» πάνω στην Ομόνοια 29Μ ο ΑΠΟΕΛ! 

Δημοσιεύθηκε 8:54 μμ
«Σκόνταψε» πάνω στην Ομόνοια 29Μ ο ΑΠΟΕΛ! 
Γκέλα για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα. 

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έβαλε δύσκολα στους γαλαζοκιτρίνους του Ζοζέ Ντομίνεγκεζ οι οποίοι έφτιαξαν κάποιες καλές στιγμές όμως ο τερματοφύλακας Μπρολ ήταν σε πολύ καλή ημέρα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ χάθηκε στο 16ο λεπτό όταν ο Πίζι έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 28΄ο Ένεμ απάντησε για την Ομόνοια 29Μ όμως ο Μπέλετς εξουδετέρωσε την κεφαλιά του. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 53ο λεπτό με τον Φερνάντεζ ο οποίος έκανε το πλασέ εντός περιοχής όμως ο Μπέλετς είχε απάντηση. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντβάλι έκανε ατομική ενέργεια την οποία ολοκλήρωσε με σουτ εκτός περιοχής όμως ο Μπρολ δήλωσε «παρών». Στο 59΄ο Κόρμπου έκανε το σουτ ο Μπρολ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Εντογκαλά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στην συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να πιέσει ακόμα περισσότερο όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν πολύ καλά τις γραμμές τους και κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα «έσπασε» ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στους 10 βαθμούς με τους πράσινους να φτάνουν τους 2.

Η εξέλιξη του αγώνα:

ΤΕΛΟΣ, 0-0

90΄Έξι λεπτά ο έξτρα χρόνος.

80΄Τελευταίο δεκάλεπτο.

59΄Νέα μεγάλη φάση για τον ΑΠΟΕΛ! Σουτ του Κόρμπου, ο Μπρολ αποκρούει, στην επαναφορά ο Εντογκαλά δεν κατάφερε να στέιλει την μπάλα στα δίκτυα.

57΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Ντβάλι έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπρολ απέκρουσε.

53΄Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια 29Μ! Γύρισμα του Τρούγιτς από δεξιά, ο Φερνάντεζ έκανε το πλασέ εντός περιοχής όμως ο Μπέλετς απέκρουσε σωτήρια.

49΄Ο Πίζι από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, δεν βρήκε καλά την μπάλα στο πλασέ που έκανε.

46΄Ξεκίνησε το β΄μέρος.

Ημίχρονο, 0-0.

45΄Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

39΄Σουτ του Σαρφό, κάπου κόντραρε η μπάλα, όμως μάζεψε ο Μπρολ

28΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια 29Μ! Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Ένεμ έπιασε την κεφαλιά με τον Μπέλετς να διωχνει δύσκολα σε κόρνερ.

16΄Δοκάρι ο ΑΠΟΕΛ με Πίζι! Ο άσος των γαλαζοκιτρίνων έκανε το σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε μακριά από την εστία του Μπρολ.

10΄Σουτ του Πίζι πλάγια εντός περιοχής η μπάλα έξω.

3΄Καλό σουτ του Ρασιάν Φερνάντεζ, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπέλετς.

1΄Σέντρα

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Αλαμπρίτης (46΄Φιάκας) Χέιλεν, Γκαρσία, Ψάλτης (63΄Πικής) Γουήλερ, Ενέμ (74΄Ράμος) Καρπ, Φερνάντες, Τρούγιτς (90+3΄Παύλου)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς (62΄Κιντιγιά) Τσεπάκ, Ντβάλι, Λαϊφης, Τεχέρα (73΄Αμπάνια) Σαρφό, Πίζι (86΄Ντράζιτς) Κόρμπου (73΄Μαρκίνιος) Εντονγκαλά (61΄Μπα) Ελ Αραμπί

ΣΚΟΡΕΡ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 87΄Ράμος, 90+5΄Φιάκας, 90+6΄Ντεσλάντες/43΄Εντογκαλά, 66΄Ντβάλι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Χαραλάμπους Π. Γιώργος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: H αγωνιστική των ισοπαλιών και οι κερδισμένοι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: H αγωνιστική των ισοπαλιών και οι κερδισμένοι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: H αγωνιστική των ισοπαλιών και οι κερδισμένοι

Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Γκούτμαν: «Δεν θεωρώ ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται βοήθεια»

Πετράκης: «Ο στόχος μας ήταν η νίκη»

Πετράκης: «Ο στόχος μας ήταν η νίκη»

Πετράκης: «Ο στόχος μας ήταν η νίκη»

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»