ΒΙΝΤΕΟ: Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα έφεραν 1-1, συμβιβασμός που δεν τους χαλάει

Δημοσιεύθηκε 9:05 μμ
ΒΙΝΤΕΟ: Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα έφεραν 1-1, συμβιβασμός που δεν τους χαλάει

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Αντώνης» Παπαδόπουλος ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό τον Σίμο Ταραπουλούζη, προηγήθηκαν νωρίς στο ματς (14΄) με τον Γιούση, ο οποίος ωστόσο στο 69΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νωρίς όμως στο 49΄ ο Σιντίνιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Έτσι οι δύο ομάδες με τον βαθμό που πήραν, έφτασαν τους πέντε.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αρ.: Λόρια, Σιήκκης, Γκιοτά, Θεοχάρους, Σιδόνιο, Ταβάρες (81΄ Μορέιρα), Χαβέλκα, Βρόντης (81΄ Μπαντζί), Μπόργκες (88΄ Σ. Αβραάμ), Αναστασίου (72΄ Ποντικός), Φεριέρ (88΄ Κούτσακος).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (68΄ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Σίμιτς, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου (68΄ Τσουκαλάς), Χότσκο, Ντούμπια, Πόθο (73΄ Κβίρκβια), Γιούσης, Ντόρντεβιτς (62΄ Μπάκιτς).

ΣΚΟΡΕΡ: 48΄ Σιντόνιο / 14΄ Γιούσης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 84΄ Ποντικός / 61΄ Ντόρντεβιτς, 66΄ Γιούσης, 90+11΄ Κβίρκβια

ΚΟΚΚΙΝΗ: 69΄ Γιούσης (2η κίτρινη)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Λιοτατής

VAR: Δημήτρης Σολωμού

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ