Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Πούλισικ για αντί Σαλάχ

Δημοσιεύθηκε 5:06 μμ
Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Πούλισικ για αντί Σαλάχ
AC Milan's Christian Pulisic smiles at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Dec. 30, 2023. Pulisic scored the goal in Milan's 1-0 win. (AP Photo/Antonio Calanni)

Ο Κρίστιαν Πούλισικ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει η Λίβερπουλ, για την αντικατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Άρνε Σλοτ έχει καλή άποψη για τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό και φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Οι «κόκκινοι» θα ξεκινήσουν επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι εξελίξεις μεταφέρονται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πούλισικ έχει εμπειρία από Premier League, καθώς αγωνίστηκε σε αυτή με τη φανέλα της Τσέλσι.

novasports.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ