Ευελιξία κινήσεων αλλά και... ερωτήματα στον ΑΠΟΕΛ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 4:48 μμ Ενημερώθηκε 4:57 μμ
Ευελιξία κινήσεων αλλά και... ερωτήματα στον ΑΠΟΕΛ
Ο Ζοσέ Ντομίνγκες τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση τόσο για τα νικηφόρα αποτελέσματα όσο και για το υλικό που έχει στα χέρια του

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου στην Περιστερώνα και ο Ζοσέ Ντομίνγκες δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ως προς τον καταρτισμό μιας δυνατής ενδεκάδας που θα είναι σε θέση να προσθέσει άλλη μια νίκη, τη 5η συνεχόμενη, στο ενεργητικό της. Στην αποστολή αναμένεται ότι θα επιστρέψει σίγουρα ο Πίζι, ενώ ο Μάγιερ έκανε χθες μέρος της κανονικής προπόνησης και ο στόχος, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, είναι να είναι έτοιμος για τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Από την άλλη, ο Τάσος Δώνης που απουσίασε από το Σούπερ Καπ λόγω ίωσης, έχασε πολλές προπονήσεις και το πιο πιθανόν είναι να μείνει εκτός και από αυτό τον αγώνα. Όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, πολύ περισσότερο τώρα που ακολουθεί ευρωπαϊκός αγώνας, αναμένεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τώρα ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Έχει αυξημένες επιλογές η τεχνική ηγεσία και καλείται να τις διαχειριστεί κατάλληλα. Ο Πίζι, που είναι ξεκούραστος, υπολογίζουμε ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ, ο Πέτροβιτς, περισσότερο προληπτικά, έγινε αλλαγή και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός από το σημερινό αγώνα προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή δίδυμο Λαΐφη - Ντβάλι. Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί από το 66ο λεπτό του αγώνα με την Πάφο και τα πήγαν πολύ καλά. Ένα άλλο δίδυμο που ίσως δοκιμάσει και σήμερα μαζί, είτε από την αρχή είτε σε ολόκληρο τον αγώνα, είναι αυτό των Σαρφό - Αμπάνια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται! Όμως, στο Σούπερ Καπ οι δυο τους δοκιμάστηκαν μαζί σε ολόκληρο το β΄ ημίχρονο και δεν τα πήγαν άσχημα... Τρίτο και τελευταίο ερώτημα, είναι αν θα συνεχιστεί το σερί του Ελ Αραμπί ή αν θα ξεκουραστεί ο Μαροκινός για να ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Ντράζιτς, ο οποίος είναι ξεκούραστος καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο παιχνίδι με την Πάφο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ