Γκουαρδιόλα: «Είμαστε έτοιμοι για τον... πόλεμο»

Δημοσιεύθηκε 10:31 πμ
Γκουαρδιόλα: «Είμαστε έτοιμοι για τον... πόλεμο»

H Aρσεναλ ήθελε να προκαλέσει... πόλεμο στην Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Premier League την περασμένη Κυριακή, αλλά οι πρωταθλητές είναι έτοιμοι για την πρόκληση, δήλωσε με νόημα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι δύο βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος, έμειναν στο 2-2 με την γηπεδούχο Σίτι να ισοφαρίζει στο τέλος της αναμέτρησης, κατά την διάρκεια της οποίας, ο Ισπανός μέσος των «πολιτών», Ρόδρι, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Η ένταση ήταν μεγάλη στο ντέρμπι, με τον Ερλινγκ Χάαλαντ να πετά την μπάλα στον αμυντικό της Αρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαγιάες, ενώ μίλησε έντονα στον στον προπονητή των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ζητώντας του να «μείνει ταπεινός».

«Ο Γκάμπριελ το είπε τέλεια στον Τύπο μετά το ματς: αυτός είναι ένας πόλεμος, (είμαστε) εδώ για να προκαλέσουμε τον αντίπαλο, να τον σπρώξουμε», σημείωσε ο Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους.

Όταν ρωτήθηκε για τις ενέργειες του Χάαλαντ και πρόσθεσε: «Και στο τέλος, τι μπορείς να κάνεις; Με προκαλείς; Εντάξει, είμαι εκεί. Θέλεις πόλεμο; Τώρα πολεμάμε... Κατανοώ το είδος της πρόκλησης που προκαλεί η Αρσεναλ»...

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ