Nα στείλει τα πρώτα… μηνύματα 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 8:54 πμ
Nα στείλει τα πρώτα… μηνύματα 
Με άλλη… διάθεση, πιο ευχάριστη και πιο ανάλαφρη, ταξιδεύει απόψε (19:00) για το Δασάκι η Ανόρθωση.

Εκεί θα κοντραριστεί με τον Εθνικό και ο στόχος δεν είναι άλλος από το διπλό. Η επικράτηση επί της Ομόνοιας έδωσε βαθιά ανάσα στο συγκρότημα του Γιάννου Οκκά που προερχόταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα που το είχαν κρατήσει στα χαμηλά στρώματα. Είναι ακόμη πίσω και άρα χρειάζεται ένα νικηφόρο σερί για να ψαλιδίσει τις διαφορές, σε μία αγωνιστική που υπάρχουν πολλά ντέρμπι.

Για πρώτη φορά λοιπόν η «Κυρία» θα επιδιώξει να ντουμπλάρει τις νίκες της και να στείλει τα πρώτα της μηνύματα. Ότι δηλαδή είναι παρούσακαι μπήκε στον σωστό δρόμο και ότι δεν μπορείς να την ξεγράψεις εύκολα. Δεν θα έχει εύκολη αποστολή, μιας και ο αντίπαλος έδειξε τις ικανότητές του σε άλλα τρία ματς με ομάδες των άνω διαζωμάτων.

Το τεχνικό επιτελείο είδε και θετικά τα οποία θέλει να εμφανιστούν και στο Δασάκι αλλά και αρνητικά, απέναντι στους πράσινους. Μεσοαμυντικά χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και παρόλο που δεν δέχθηκε γκολ από την Ομόνοια, φάνηκαν κενά και πάλι καλά που υπήρχε ο Ζίβκοβιτς. Ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές, με τον Γούλερι να διεκδικεί φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται και η αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ