Ο Απόλλωνας σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» με τεσσάρα

Δημοσιεύθηκε 8:02 μμ Ενημερώθηκε 8:10 μμ
Ο Απόλλωνας σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» με τεσσάρα

Παράσταση για ένα ρόλο στο Δασάκι της Άχνας, με τον Απόλλωνα να κερδίζει εύκολα με 4-0 τον Οθέλλο και να παίρνει το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Σε ένα ήσυχο βράδυ η ομάδα του Γκούλα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Βέισμπεκ στο 21' με ένα δυνατό συρτό σουτ. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας την Αθηαινίτικη ομάδα φτάνοντας στο δεύτερο γκολ στο 57ο λεπτό με το Ντανίλο Σπόλιαριτς ύστερα από μια όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του.

Τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας σφράγισε τη νίκη με τον Σαγκάλ να παίρνει πάσα πάρε βάλε από τον Μπαραόνα και το Χιλιανό να σκοράρει σε άδειο τέρμα. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Ντορεγκάραϊ έβαλε το κερασάκι στη τούρτα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 υστέρα από ακόμη μία ασίστ του Μπαραόνα.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έγιναν η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση στη Λεμεσό.

Τέλος παιχνιδιού

90+1' - ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Ακόμα μία όμορφη πάσα από τον Μπάραονα με αποδέκτη αυτή τη φορά τον Ντορεγκαράι με τον Αργεντίνο να τελειώνει τη φάση.

83' - Ακυρώνεται μέσω βαρ γκολ για τον Απόλλωνα για οφσάιντ.

78' - Πρώτη κάρτα για παίκτη του Απόλλωνα, καθώς ο Σπόλιαριτς τιμωρήθηκε για κράτημα στον αντίπαλο του.

70' - Ο Μπαράονα χάνει ακόμα μια μεγάλη φάση για τους γαλάζιους.

69' - Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα με τον Σπόλιαριτς να σουτάρει έξω από την περιόχη αλλά η μπάλα γλύφει το δεξί δοκάρι του Σοφρωνίου.

60' - ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Πάσα πάρε βάλε από τον Μπαραόνα στο Σαγκάλ με τον Χιλιανό να σκοράρει σε άδειο τέρμα.

57' - ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Ο Σπόλιαριτς βρίσκει τη μπάλα λίγο έξω από τη περιοχή του Οθέλλου μετά από μία ωραία συνεργασία των παικτών του Γκούλα και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

54' - Δύσκολη κεφάλια του Ντορεγκάραϊ περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σοφρωνίου.

47' - Κεφαλιά του Σαγκάλ η μπάλα πάει έξω.

46' - Κίτρινη κάρτα για τον Λέφσιν σε σκληρό μαρκάρισμα στον Ντε Μάρκο

- Ξεκίνησε το β' μέρος

- Τέλος α' ημιχρόνου

45+3' - Ο Ντορεγκάραϊ δεν εκμεταλλεύεται την όμορφη σέντρα του Μπαραόνα, η κεφαλιά του περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Οθέλλου.

45+1' - Ο Μαϊσουράντζε μένει κάτω και διακόπτεται το παιχνίδι.

44'- Ακόμα μια φάση για να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Απόλλωνας με τον Μπαραόνα να μην βρίσκει στόχο μετά από γύρισμα του Ντε Μάρκο.

40' - Σέντρα σουτ του Μπαραόνα από τα δεξιά, δεν πρόλαβε στην περιοχή ο Ντορεγκαράι να την στείλει στα δίκτυα.

39' - Ακόμα ένα σουτ του Ντ’ Αλμέιδα, λίγο πιο κάτω από τη σέντρα, η μπάλα πάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

37' - Σουτ του Ντ’ Αλμέιδα μετά από φάουλ που κέρδισε ο Απόλλωνας πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

31'- Ωραία κίνηση του Σαγκάλ από τα αριστερά αλλά το τελικό σουτ δεν κατάφερε να βρει στόχο στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

28' - Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Ρηγόπουλο.

21' - ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα: Ο Βέισμπεκ εκμεταλλεύεται την υπεροχή των γαλάζιων και με ένα μακρινό συρτό σουτ αιφνιδιάζει τον Σωφρονίου και ανοίγει το σκορ.

17' - Κερδισμένο φαουλ σε κάλο σημείο για τον Απόλλωνα, με τον Λαμ να εκτελεί αλλά να περνά ανεκμετάλλευτο.

10' - Προσωρινή διακοπή λόγω τραυματισμού του Μπολί.

9' - Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα μετά από σουτ του Ντ’ Αλμέιδα λίγο έξω από την περιοχή του Σωφρονίου με τον τελευταίο να κάνει καλή απόκρουση και να αποσοβεί το γκολ. Στην επαναφορά οι γαλάζιοι ζήτησαν πέναλτι σε μια πτώση του Μπολί με τον διαιτητή να μην συμφωνεί.

6' - Ένα μακρινό σουτ του Βέισμπεκ πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Σωφρονίου χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του Οθέλλου.

2' - Ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε φάση του Ντορεγκάραϊ στη μικρή περιοχή σε πτώση του επιθετικού των γαλάζιων με την επανάληψη της φάσης να δικαιώνει τον διαιτητή

- Ξεκίνησε ο αγώνας

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:

Οθέλλος: Σωφρονίου, Μπούντο, Τζιακουρή, Σταμούλης (75' Σχίζας), Ρηγόπουλος, Ογκμπόνα (75' Κραντόβε), Πλακιάς (75' Χατζηδημητρίου), Τοκού, Κυλιλής, Μουχλή, Μαϊσουράντζε (45' Λέφσιν)

Απόλλωνας: Δημητρίου, Βούρος, Λαμ (45' Μαλέκιδης), Ντ’ Αλμέιδα (65' Ντρόζεκ), Ντε Μάρκο, Σπόλιαριτς, Βέισμπεκ (72΄ Χαραλάμπους), Μπολί (86' Ντουοντού), Σαγκάλ (65' Μπουαγκάρντ) , Ντορεγκάραϊ

ΣΚΟΡΕΡ: 21' Βέισμπεκ, 57' Σπόλιαριτς, 60' Σαγκάλ, 90+1' Ντορεγκάραϊ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28' Ρηγόπουλος, Λέφσιν 46', Σπόλιαριτς 78'

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Τσαμπαλάς

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος

4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

VAR: Ανδρέας Τεχράνυ

AVAR: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ