Eρνανγκόμεθ: Τι είπε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε 12:29 μμ
Eρνανγκόμεθ: Τι είπε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και για τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός, με δηλώσεις του στο Basketnews, μίλησε για το μέλλον του στο «τριφύλλι», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είπα και την προηγούμενη χρονιά ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω κι αυτή την χρονιά στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσω για το back to back.

Είμαι εδώ για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά θέλω να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της ομάδας και με το πρότζεκτ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν είμαι και ο μοναδικός παίκτης που το λέω».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ