(Ηχητικό) Δημητρίου: «Η ΚΟΠ έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε εμάς και στις άλλες ομάδες»

Δημοσιεύθηκε 12:05 μμ Ενημερώθηκε 12:40 μμ
(Ηχητικό) Δημητρίου: «Η ΚΟΠ έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε εμάς και στις άλλες ομάδες»

Στην εκπομπή «Ντέρμπι» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6 με τον Ανδρέα Ψάλτη, μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, με τους πράσινους να τοποθετούνται για πρώτη φορά δημόσια και επίσημα για το θέμα που προέκυψε με τον χορηγό του πρωταθλήματος.

* Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, το πρόβλημα μερικών ομάδων έγκειται στο γεγονός ότι η χορηγός του πρωταθλήματος είναι ανταγωνίστρια (στοιχηματική) εταιρία με τους κύριους χορηγούς τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ΚΟΠ με την απόφασή της να συμφωνήσει για νέο χορηγό πρωταθλήματος με ανταγωνιστική εταιρία του μεγάλου χορηγού οκτώ ομάδων της πρώτης κατηγορίας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε εμάς και στις άλλες ομάδες, τόσο άμεσα όσο και για στο μέλλον με άλλες στοιχηματικές εταιρίες που συνήθως χορηγούν το ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά παγκόσμια. Η ΚΟΠ οφείλει να βρει μια λύση που θα είναι βιώσιμη για τις ομάδες, διότι εάν δεν το πράξει τότε οι ομάδες θα έχουν σοβαρές απώλειες τα επόμενα τρία χρόνια».

Ακούστε τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας στο «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6:

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή πιο κάτω:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ