Ο κόσμος απαιτεί απομάκρυνση του Γκούτμαν

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10:58 πμ Ενημερώθηκε 11:00 πμ
Ο κόσμος απαιτεί απομάκρυνση του Γκούτμαν

Μετά και το νέο χαστούκι από την Ομόνοια Αραδίππου με 0-2, είναι έντονος ο προβληματισμός στο Παραλίμνι και σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Όρι Γκούτμαν. Πάντως, ο Ισραηλινός τεχνικός σε άλλο ένα παιχνίδι δήλωσε απογοητευμένος από την νέα κακή εμφάνιση και τη νέα ήττα και τα έριξε όλα σε άλλους. Στο χαμηλό μπάτζετ, το οποίο γνώριζε εκ των προτέρων ποιο είναι, στους πολλούς νέους παίκτες τους οποίους αυτός έφερε και στην καθυστέρηση στην άφιξη των παικτών που και για αυτό ο ίδιος ευθύνεται.

Αμφισβητείται από παντού

Πλέον ο Γκούτμαν αμφισβητείται έντονα από παντού και η θέση του στον πάγκο είναι επισφαλής. Στον Γκούτμαν ασκείται εντονότατη κριτική και για τις επιλογές των ξένων παικτών αλλά και για το ότι καθυστέρησε πολύ στο χτίσιμο της ομάδας παρά το ότι είχε μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά του και για το στήσιμο της ομάδας και για την αγωνιστική απειθαρχία.

Απαίτηση κόσμου

Ο κόσμος είναι τόσο απογοητευμένος από τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας που απαιτεί άμεσα την απομάκρυνση του Γκούτμαν. Δείγμα του ότι η θέση του Γκούτμαν είναι επισφαλής είναι η μεγάλη αντίδραση του κόσμου. Να σημειωθεί πως ο Γκούτμαν αποδοκιμάστηκε έντονα από την κερκίδα μετά και τη νέα τραγική εμφάνιση με την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κριτική που γίνεται στον Ισραηλινό τεχνικό είναι έντονη.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή η Ένωση πάει Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ